Bemutatkozás
Próbateszt
Szintfelmérés
On-line jelentkezés
Kapcsolat


Bemutatkozás

Mi a Webschool?

A Tudomány Nyelviskola korunk egyik leggyorsabban fejlődő szolgáltatása, az Internet segítségével kívánja megkönnyíteni a nyelvtanulást. Mivel a tananyag tematikája a nyelviskolában alkalmazott csoportszintekhez igazodik, legfőképpen azoknak a tanulóknak tudunk segítséget nyújtani, akik a nyelvórák mellett további kiegészítésként szeretnék fejleszteni írásbeli készségeiket, amelyekre az órák keretén belül nincs mindig elegendő idő. Ugyanakkor lehetőség van a Webschool feladatainak önálló feldolgozására tanórák igénybevétele nélkül is.

Hogyan folyik az oktatás?

Módszerünk lényege, hogy mivel a tanórákon főleg a kommunikációs helyzetekre, a beszédre helyezzük a hangsúlyt, a sokszor monotonnak tűnő teszteket és egyéb gyakorló feladatokat önálló feldolgozásra javasoljuk. A beiratkozást követően a tanulók egy 10 leckéből álló feladatsort kapnak, heti egy vagy két leckében ütemezve. A megoldás visszaküldése után saját kapcsolattartó tanáruk által kijavítva és értékelve kapják meg a visszaigazolást nyelvtudásuk fejlődéséről. A fejlődés mértékét egy záró teszt segítségével is lemérjük.


Kiknek ajánljuk?

Azoknak a tanulóknak, akiknek nincs idejük egy normál tantermi kurzus minden tanóráján részt venni és rendelkeznek Internet hozzáféréssel. Gondolunk például a kismamákra, akik nehezen tudják megszervezni, hogy rendszeresen eljárjanak nyelvtanfolyamra; a mozgásukban bármi módon korlátozott tanulni vágyó személyekre; a munkakörükből adódóan munkahelyükön jelentős „üresjárattal” rendelkező felnőttekre, illetve bárkire, aki megszerzett tudását felfrissíteni, rendszerezni szeretné. Számukra Webschool szolgáltatásai rendkívül előnyösek, hiszen ki-ki a saját tempójában végezheti el a tanfolyamot.

Hogyan kapcsolódnak egymáshoz a tantermi és az internetes órák?

Az Internetes órák anyaga mindig szervesen kapcsolódik a tantermi órákhoz, követve az adott szint anyagát. Míg a tantermi órákon szinte kizárólag a beszédkészségre helyezzük a hangsúlyt, addig az Interneten keresztül főleg az írás, olvasás és nyelvtani készségek gyakorlása és számonkérése folyik. A kizárólag az Interneten elvégzett tanfolyam a beszédkészség fejlesztésére csak részben alkalmas. A tanfolyamzáró tesztet, ami alapján a következő szintre lehet lépni, a nyelviskolában kell megírni.

Milyen feladatokat kínál a Webschool?

A hagyományos tesztek (párosítós, többválasztós, behelyettesítős) mellett olvasmányok hang- és képanyagaikhoz kapcsolódó feladatokat kapnak a szolgáltatást igénybe vevő tanulók. Ezekhez különféle kérdések kapcsolódnak, amelyekre válaszolni kell és a válaszokat egy adott határidőn belül kell visszaküldeni. A megoldásokat nyelvtanáraink rendszeresen kijavítják, értékelik és visszaküldik a tanulóknak. Mintafeladataink itt találhatóak.

Milyen szintek vehetők igénybe?

A feladatsorok 12 általános nyelvi, valamint haladó Business English szinten állnak a hallgatók rendelkezésére. Terveink között szerepel nyelvtani rendszerező blokkok, valamint speciálisan a Pitman, Euro és Trinity nyelvvizsgákra felkészítő modulok kidolgozása is.

Mikortól indul a Webschool szolgáltatás?

2003. szeptember 31.-ig a program előzetes tesztelés alatt áll. Ezen időpont után akciós bevezető áron kínáljuk szolgáltatásunkat az érdeklődőknek.

Mi a feltétele a Webschool használatának?

Mindenkinek, aki a Webschool szolgáltatásait igénybe szeretné venni, beiratkozáskor kapnia kell egy személyes felhasználónevet és egy jelszót, amivel beléphet a rendszerbe és használhatja a tananyagot. A beiratkozás nyelviskolánk ügyfélszolgálatán lehetséges: 1033 Budapest, Tavasz u. 3. Tel: 368 1156. 2003. október 1 után lehetőséget biztosítunk online jelentkezésre is. Egy 10 leckéből, valamint záró tesztből álló tanfolyam díja AKCIÓSAN 9.990 forint.

Észrevételek, javaslatok

Amennyiben kérdései vagy észrevételei merülnének fel a Webschool szolgáltatásaival kapcsolatban, kérjük írjon a help@webschool.hu e-mail címre.


Azonosító:
Jelszó:
Fizessen elő most 9900,- Ft bevezető áron internetes nyelvtanfolyamunkra!